ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΡΕΛΗ ΤΡΑΪΑΝΗ- ΑΙΣΧΗ, ΑΠΕΙΛΕΣ

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου» με το γενικότερο σύνολο των μελών του, βίωσε χθες μία άνανδρη εκ γυναικός επίθεση, με υπονοούμενα, απειλές, αμφισβητήσεις, μνησικακίες, δύναμη δήθεν ισχύος και άλλου είδους τερατώδη προβλήματα που σκοπό είχαν να πλήξουν το κύρος, τόσο των απόψεων από νέα άτομα, όσο και του ίδιου του Συλλόγου μας, αυτόν καθ’ αυτόν.

Ο Σύλλογός μας, νόμιμος εκ της βάσεως ως την κορυφή, δε θα υποκύψει σε στυγνούς με φασιστικό τρόπο εκβιασμούς και με άπειρες, ασύμμετρες απειλές! Τα μέλη μας, δέχτηκαν προπηλακισμούς με άθλιες συκοφαντίες και απειλές που είχαν ως στόχο να αποδυναμώσουν την εμπειρία της ικανότητας και των σωστών λεγομένων.

Θέλουμε να ενημερώσουμε πως, ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου», εκτός από τα γενικότερα μέλη του, απαρτίζεται από ένα 9μελές, που τους δένει μαζί ένα πράγμα: ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! Αυτό σημαίνει πως, δε θα φοβηθούμε κανέναν και καμία, γιατί ο αγώνας θα κερδηθεί με μία γροθιά, όπως ήταν – είναι και θα είναι γενικότερα η περιοχή του Τσοτυλίου, μία περιοχή γεμάτη από ιστορία, αγώνες και ηρωισμό.

Επίσης, είμαστε ένας Σύλλογος, που αγαπάει τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και άλλα αγαθά που έχουν κερδηθεί με άπειρους αγώνες κι όχι μία περιοχή που φοβάται το ξένο, μαζεύοντας πέντε ή δέκα άτομα έξω από στρατόπεδα, σαμποτάροντας τη διαδικασία ενσωμάτωσης ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε αυτοί είναι Έλληνες (όπως κάποτε στο Οικοτροφείο Τσοτυλίου) είτε είναι άλλης εθνικότητας (όπως με το Οικοτροφείο του Πενταλόφου). Εξ’ όσων γνωρίζουμε, στην περιοχή της Νεαπόλεως ουδέποτε υπήρξε οικοτροφείο ή ένα οποιοδήποτε μέρος με σκοπό την προφύλαξη ανθρώπινης ζωής! Μαθήματα στο Τσοτύλι δε θα δεχτούμε από μία πολύ μικρή μερίδα κατοίκων της Νεαπόλεως. Προφανώς και δε γενικεύουμε. Είμαστε φίλοι με πολλούς ανθρώπους από τη Νεάπολη γνωρίζοντας και αγαπόντας την ιστορία και των δύο περιοχών.

Τέλος, με κοινή απόφαση, στέλνουμε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στη σελίδα «Νεάπολη εν οίδα ότι» μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018 να προβεί στις εξής διορθώσεις. Αλλιώς, θα κληθεί από το δικηγόρο του καθ’ όλα νόμιμου Συλλόγου μας, να δώσει εξηγήσεις και να διευθετηθεί με το λόγο της δικαιοσύνης:

 

  • Ζητάμε τη διαγραφή άρθρων του Γαρούφου και της Καρούτα από τη σελίδα σας ή οποιονδήποτε υπαινιγμό έγινε με υβριστικά σχόλια.
  • Ζητάμε τη διαγραφή σχολίων που είχαν ως στόχο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου.
  • ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΤΕ μέσα από τη σελίδα σας. Με ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ στην ίδια τη σελίδα σας ή σε τοπικό άλλο μέσο.

 

Ο Nicholas Taleb κάποτε είπε πως «μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας» και δεχόμαστε την ανικανότητα των ανθρώπων που έχετε για να σχολιάζουν, αλλά, δε δεχόμαστε το γεγονός να σπείρουν μίσος σε μία 20χρονη αλλά και στον ίδιο το Σύλλογό μας!

Τέρμα τα αστεία πλέον! Οι Νέοι έχουν βήμα και δυνατότητες ισχυρές για να πετύχουν τα πάντα! Είδαμε τις γενιές σας να αποτυγχάνουν και να ρίχνουν στο βούρκο και στα βράχια της μικρότερες δικές μας γενιές. Ήρθε η ώρα να καταλαγιάσετε και να κάνετε στην άκρη. Σας θέλουμε ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ λόγω της εμπειρίας σας και όχι ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ σε άνισους αγώνες.

 

8,258 total views, 5 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *