Νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης ο καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος από το Τσοτύλι

Ο καθηγητής Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, που κατάφερε να συγκεντρώσει το 52,8% των ψήφων κατά τις πρυτανικές εκλογές, είναι ο νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο κ. Διαμαντόπουλος συγκέντρωσε ποσοστό ικανό ώστε να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, δηλαδή άνω του 50% και έτσι δεν θα χρειαστεί να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία. Ο νέος πρύτανης θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τη 1 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτος και θα τα ασκήσει από τη θέση αυτή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου του 2021

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Πολυτεχνείου Κρητης:

Για το αξίωμα του Πρύτανη έλαβαν:
1. Διαμαντόπουλος Ευάγγελος: 52,80%
2. Ματσατσίνης Νικόλαος: 31,20%
3. Σταυρουλάκης Γεώργιος: 14,40%

Σε γραπτή του δήλωση ο καθ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος σημείωσε:

«Το ειδικό εκλεκτορικό σώμα (καθηγητές, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό) με τίμησε με την ψήφο του εκλέγοντάς με στο αξίωμα του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία, καθώς και τους συνυποψηφίους πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις για έναν πολιτισμένο και εποικοδομητικό διάλογο.

Μαζί με τους εκλεχθέντες αντιπρυτάνεις-συνεργάτες μου θα εργαστούμε με σεβασμό προς τους φοιτητές, τους υπαλλήλους και τα μέλη ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ και ΔΕΠ του Πολυτεχνείου, με πίστη στις δυνατότητες του ιδρύματός μας και με διαφάνεια. Με στόχο τη συνέχεια στη διοίκηση, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το επόμενο χρονικό διάστημα και έως την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων μας (1η Δεκεμβρίου) θα συνεργαστούμε στενά με την Πρυτανεία του ιδρύματος, καθώς και με τις ακαδημαϊκές, τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες και μονάδες του, ώστε να ενημερωθούμε πλήρως για τα προβλήματα, να αναζητήσουμε λύσεις και να οδηγηθούμε σε μια εποικοδομητική διοικητική μετάβαση», σημείωσε ο κ. Διαμαντόπουλος.

 1,588 total views,  1 views today

Αφήστε μια απάντηση