Γονέας του 11ου Δημοτικού ο 18ος συμβατός δότης

Ανακοινώνουμε έτσι απλά τον  18ο συμβατό δότη Μυελού των Οστών. Πριν από 17 μήνες ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης μας κάλεσαν για ενημέρωση και λήψη δείγματος για δωρεά Μυελού των Οστών και να που σήμερα 17 μήνες μετά ένας γονιός καλείται να δώσει ελπίδα ΖΩΗΣ σε έναν ασθενή.

Δευτέρα πρωί  ενημερώθηκε ο Γιώργος Δήμου ότι είναι συμβατός δότης. Μετά την ενημέρωση από τον συνεργάτη του «Χάρισε Ζωή», μιλήσαμε στο τηλέφωνο όπου δήλωσε  συγκρατημένα χαρούμενος και τυχερός και κλείσαμε συνάντηση το απόγευμα στο γραφείο. Στη συνάντηση μας στο γραφείο είπε «Φτερούγισε η καρδιά μου στο άκουσμα από τον καθηγητή κ. Σπυριδωνίδη ότι είμαι συμβατός με μια συνομήλικη μου κοπέλα, δεν το χωράει ο νους μου πόσο τυχερός είμαι, μακάρι να πάνε όλα καλά και να γνωρίσω μετά από 1-2 χρόνια την κοπέλα αυτή που θα πάρει από μένα το μόσχευμα».

Σκέψου να είσαι και ΕΣΥ ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σώσει κάποιον ασθενή!!!
Πόσο μαγικό συναίσθημα!!!! Κι όμως είναι πιο πιθανό απ’ όσο φαντάζεσαι… και η απόδειξη είναι οι 18 φίλοι που βρέθηκαν ήδη συμβατοί!!!
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) παίρνει δείγμα στοματικού επιχρίσματος (δηλαδή σάλιου) στον χώρο του γραφείου του, στην διεύθυνση Παύλου Χαρίση 23!!! Ενημερωθείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας στο www.seakozanis.gr για τις δράσεις μας ή καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία σας στα Τηλ: 24 6 10-40 575 & 6 9 77 3 37 5 61 .

Εμείς ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όσοι διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις θα κινητοποιηθούν και θα γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και μακάρι να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!
Χάρισε Ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!

Για το Δ.Σ.

Τσαουσίδης Θεόδωρος

 2,707 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση