Το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις από την ανοιχτή συγκέντρωση για τον «μικρό» Αλέξανδρο στην Πλατεία της Κοζάνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις από την ανοιχτή συγκέντρωση για τον «μικρό» Αλέξανδρο στην Πλατεία της Κοζάνης.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η ανοιχτή συγκέντρωση – συμπαράσταση για τον «μικρό» Αλέξανδρο στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Το παρών έδωσαν και οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Καπετάνος, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των μικρών παιδιών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην πλατεία είχαν τοποθετεί και δύο μεγάλοι κουμπαράδες, μέσα στους οποίους συγκεντρώθηκαν χρήματα, τα οποία θα δοθούν μαζί με τα υπόλοιπα στον «μικρό» Αλέξανδρο, ο οποίος θα μεταβεί στην Αμερική για  να εγχειριστεί.

Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, «αγκαλιάζοντας» αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Η κοινωνία της Κοζάνης και όχι μόνο, έδειξε πως εάν θέλει μπορεί και αυτό ήταν το έναυσμα για ακόμα περισσότερες προσπάθειες για το μέλλον.

Την συγκέντρωση συνδιοργάνωσα η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ Κοζάνης, ο κοινωφελής οργανισμός του Δήμου Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Να τονίσουμε πως στην Πλατεία της Κοζάνης βρέθηκε και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας, η οποία μάζεψε ένα χρηματικό ποσό για τον Αλέξανδρο, όπως επίσης και παίχτες του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Flash TV & Topsport

 5,835 total views,  1 views today

Αφήστε μια απάντηση