Το νέο Ραδιόφωνο TsotiliPlus και οι ευχαριστίες μας!

Έπειτα από πολύμηνη προετοιμασία, το νέο ραδιόφωνο του “Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου”, με την ονομασία «TsotiliPlus» είναι πλέον έτοιμο και το πρόγραμμά του βγαίνει στον αέρα μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση pol-tsotili.gr στην καρτέλα TSOTILI PLUS RADIO. Με ένα στούντιο και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και με το κατάλληλο μεράκι του Ανδρέα Καπέσιου ο οποίος έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό, το TsotiliPlus έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην Ενημέρωση του Άνω Βοΐου και ιδιαίτερα του Τσοτυλίου και να γίνει η αγαπημένη συντροφιά στο σπίτι, αλλά και στο γραφείο.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται στο Τσοτύλι κάτι συγκεκριμένο, μαζί με  τη σύμπραξη τόσων πολλών φίλων, που αγαπάνε το ραδιόφωνο και πάνω απ’ όλα τον ίδιο το Σύλλογο.

Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού θα περιλαμβάνει εκπομπές και ενημερωτικά προγράμματα τα οποία βεβαίως βρίσκονται υπό εφαρμογή.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου να ευχαριστήσει από καρδιάς, τον Ανδρέα Καπέσιο, που σήκωσε κυριολεκτικά στους ώμους του ένα ολόκληρο ραδιόφωνο και ένα ολόκληρο πλαίσιο χωρίς να έχει τη βοήθεια κανενός, πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Μία από αυτές τις εξαιρέσεις είναι ο αγαπημένος μας Στέφανος Σαμψωνίδης (Sam) που “έντυσε” το πρώτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου. Επίσης, ο ακούραστος Κοσμάς Παπαϊωάννου, που συμμετέχει και ενθαρρύνει τους νέους στα πάντα. Τον Πέτρο Δημακίδη, που το μεράκι του να βοηθήσει είτε πρακτικά είτε ψυχολογικά είναι πλέον εμφανές. Τέλος, τον Παναγιώτη Λύτρα, που “ζωγράφισε” αμισθί το λογότυπο του ραδιοφώνου.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς… Καλή σας ακρόαση…!!!

 

Εκ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου

 

 4,546 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση