Λίγα λόγια για το Tsotyli Plus (Web Radio)

Τί είναι το Tsotyli Plus Radio;

 

Το Tsotyli Plus Radio είναι ένα τέκνο του “Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου” και μία πρωτότυπη δημιουργία του πλέον έμπειρου και με το κατάλληλο μεράκι Ανδρέα Καπέσιου, ο οποίος έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν ανάλογο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό και βεβαίως ο γνωστός και αγαπημένος μας DJ Sam, Στέφανος Σαμψωνίδης. Και βεβαίως τον Γεώργιο Αποστολίδη που η βοήθειά του ήταν καθοριστική στο όλο πρακτικό κομμάτι του προγράμματος. Κυριολεκτικά αυτοί οι τρεις άνθρωποι “έντυσαν” το πρώτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου και πλέον μπήκαν δυναμικά στη δημιουργία εκπομπής.

 

Πότε δημιουργήθηκε το Tsotyli Plus Radio;

 

Το Tsotyli Plus Radio έχει γενέθλια σχεδόν δύο μήνες μετά από τις πρώτες εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου, δηλαδή, τον Οκτώβριο του 2017. Ο Ανδρέας Καπέσιος, κυριολεκτικά με πενιχρά μέσα και χωρίς καμία απαραίτητη βοήθεια από το Σύλλογο, έστησε το διαδικτυακό ραδιόφωνο.

 

Τί είδους εκπομπές έχει και πόσες;

 

Δυστυχώς, κάθε αρχή και δύσκολη! Ωστόσο, η εμπειρία και η αγάπη των παιδιών για ένα ραδιόφωνο γεμάτο διαδραστικότητα, κατάφεραν να στήσουν ένα στούντιο (εντός του γραφείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου) και με τη δημιουργία μόνο μίας εκπομπής, κάθε Δευτέρα 22:00 με 24:00 με τους Ανδρέα Καπέσιο και Στέφανο Σαμψωνίδη. Μία εκπομπή που περιλαμβάνει ενημέρωση του χωριού και όχι μόνο, πλούσια μουσική και αφιερώσεις. Καλεσμένοι απαρτίζουν το πρόγραμμα όταν χρειάζεται περαιτέρω ενημέρωση για κάποιο θέμα. Θέλουμε να πιστεύουμε, πως η συμμετοχή και η αγάπη θα προσελκύσει παραπάνω κόσμο και θα δημιουργήσει νέες εκπομπές.

 

Υπάρχει χρηματοδότηση του Tsotyli Plus Radio;

 

Το Tsotyli Plus Radio ανήκει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου, χωρίς καμία σχετική χρηματοδότηση. Ο Ανδρέας Καπέσιος και ο Στέφανος Σαμψωνίδης ουδέποτε ζήτησαν κάποια χρηματοδότηση, παρά μόνο την αγάπη τους γι’ αυτό. Ωστόσο, όταν θα χρειαστεί να γίνει ένας περαιτέρω εξοπλισμός του ραδιοφώνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου, έχει ήδη δημιουργήσει Πρακτικό με το οποίο εγκρίνει τη χρηματική υποστήριξη και τη μεταφορά πόρων για εξέλιξη.

 

 3,350 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *