Πρόσθεση καινούργιας ενότητας στο pol-tsotili.gr: ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΒΟΪΟΥ

Ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου” με μεγάλη του χαρά φιλοξενεί πλέον στην ηλεκτρονική του σελίδα www.pol-tsotili.gr την ενότητα ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΒΟΪΟΥ όπου θα αποτελεί την επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της κοινότητας Πενταλόφου μετά από έγκριση και συνεννόηση με τον αντίστοιχο “Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου”.

Για ρυθμιστικούς λόγους, διαχειριστής θα είναι ο γεν. γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου Γαρούφος Απόστολος και ο αντιπρόεδρος Λαδάς Γεώργιος με απόλυτη και αγαστή συνεργασία με το αντίστοιχο Δ.Σ. του Πενταλόφου.

Μέσα στην ενότητα του ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ ΒΟΪΟΥ θα βρείτε ξεχωριστές υποενότητες της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Οι τελευταίες όπως και οι υπόλοιπες ενότητες είναι υπό επεξεργασία και θα ανανεώνονται συνεχώς.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που μία νέα συνεργασία ξεκινάει έχοντας ως στόχο την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη. Οι Σύλλογοί μας ήρθαν πιο κοντά, όχι για να καλύψουν λάθη, αλλά για να μετρήσουν νίκες ενωμένοι.

12,561 total views, 6 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =