Το FLASH TV Βρέθηκε στο Βόιο την μέρα του Let’s do it (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου” και ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου” έκαναν για ακόμη μία φορά αυτό που κλήθηκαν να υπηρετήσουν από την αρχή της χρονιάς. Συμμετείχαν ενεργά την ημέρα που  εκατοντάδες χιλιάδες  εθελοντές , συντονίζονται , με μοναδικό σκοπό, τη διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού. Δεν κλήθηκαν μόνο για το κοινωνικό και πολιτισμικό κομμάτι που πλαισιώνουν τη μοναδικότητα του Τσοτυλίου ή του Πενταλόφου, αλλά κι αυτό του περιβάλλοντος, που αποτελεί την κορυφή της ζωής και της ανάπτυξης.

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά κι αυτό το μήνυμα περάσαμε για άλλη μία φορά. Αρκετοί εθελοντές, προσκείμενοι στους συλλόγους μας και φιλικά διατιθέμενοι, βοήθησαν να καθαρίσουμε τους όμορφους τόπους μας!

Αξίζει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, που αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους, για να δώσουν όλοι μαζί στο φυσικό περιβάλλον των τόπων μας την εικόνα που του αξίζει!

Οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι θα συνεχίσουν και στο μέλλον να είναι αρωγοί σε ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στον τόπο μας και προάγουν την συμμετοχή και τον εθελοντισμό.

Δείτε το βίντεο από το Flash TV που βρέθηκε στο Βόιο:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου καθάρισε το χώρο γύρω από το Δημαρχείο και το πάρκο της πρώην Σχολής Δημοτικής Αστυνομίας.

Στον Πεντάλοφο έγινε καθαρισμός της Πλατείας, πηγαδιών και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου.

Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί δείγμα Πολιτισμού και Παιδείας. Η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με την συνεχή συνεργασία πολιτών – κατοίκων και του Δήμου.

 3,956 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *