ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου σήμερα γιορτάζει κάτι αγνό και όμορφο.

 “Τη δεύτερη Κυριακή κάθε Μάη, παγκόσμια ημέρα της μητέρας, γιορτάζουμε την πιο γλυκιά έννοια της ζωής μας. Από την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας σ’ αυτό τον κόσμο, είναι η πρώτη που θα δούμε ανοίγοντας τα μάτια μας. Είναι αυτή που θα μας δώσει την πρώτη προστατευτική και στοργική αγκαλιά, το πρώτο τρυφερό χάδι, το πιο ζεστό φιλί. Είναι αυτή που στέκεται πάντα στο προσκέφαλό μας, μέρα νύχτα και ξαγρυπνά, ακούραστη, αγόγγυστη, με την αγάπη να ξεχειλίζει άφθονη μέσα από τα μάτια της και να ζεσταίνει τη καρδιά μας.

 

Πόσες φορές, όλοι μας, από μικρά παιδιά έως και σήμερα, δεν έχουμε τρέξει κοντά της για ένα φιλί, ένα χάδι, μια αγκαλιά στο πόνο μας, μια συμβουλή στη δύσκολη στιγμή μας. Τη θέλουμε εκεί, κοντά μας, βράχο στη ζωή μας, να είναι το λιμάνι μας στη συμφορά και το χαμόγελο ευτυχίας στη χαρά μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους της ύπαρξής της στη ζωή μας και για την ίδια την ύπαρξή μας πάνω στη γη, της αξίζει να τιμηθεί από όλη την κοινωνία γενικά, αλλά και από τον καθένα μας προσωπικά, με ένα φιλί, μια αγκαλιά, ένα λουλούδι, ένα απλό για μας σ’ αγαπώ, που της αρέσει πάντα να το ακούει.

 

Εύχομαι σε όλες τις μητέρες του κόσμου χρόνια πολλά, να είναι γερές, χαμογελαστές και να εξακολουθούν να μας αγαπούν και να μας φροντίζουν πάντα με τον ιδιαίτερο τρόπο τους.”

 

Εκ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου

 

 6,496 total views,  1 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *