Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά, Ζωή ολόκληρη ΟΧΙ με δόσεις» στη Σιάτιστα Βοίου.

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά, Ζωή ολόκληρη ΟΧΙ με δόσεις» πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Βοΐου στη Σιάτιστα Κοζάνης, με τη συμμετοχή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με συμβουλευτικό περιεχόμενο, σε πολίτες της Σιάτιστας

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά, Ζωή ολόκληρη ΟΧΙ με δόσεις» πραγματοποιήθηκε προχθές (23-06-2018) το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Βοΐου και τη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας, σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βοΐου.

Ως ομιλητές συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, Αστυνόμος Α΄ Παντελής Ουσταγιαννίδης και η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βοΐου κα. Άννα Τσιαούση.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Κάτανας, ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, Δημήτριος Δημητριάδης και ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα πρόληψης κατά των ναρκωτικών και στο πλαίσιο χαρακτηρισμού του έτους 2018 από την Ελληνική Αστυνομία ως
«έτος κατά των ναρκωτικών», αποδέχθηκε πρόθυμα την πρόταση για συμμετοχή στην εκδήλωση του Δήμου Βοΐου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, από 18 έως 23 Ιουνίου, διανέμονταν σχετικά έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης με συμβουλευτικό περιεχόμενο, από το Δήμο Βοΐου σε πολίτες της Σιάτιστας.

Πηγή: Sierafm.gr

 2,795 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση