Έπεσε η αυλαία στο Τσοτύλι – Πρωταθλητής ο “Κρόνος” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Φωτογραφίες).

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων έπεσε στο Τσοτύλι με τις απονομές και την ψηφοφορία των καλύτερων. Η Έλενα Μποσγανά ήταν αυτή που αναδείχθηκε MVP της τελικής φάσης, αλλά και πρώτη σκόρερ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου να κατακτά και το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιώργο Δρόσο.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που πήρε το βραβείο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Ευτυχία Δερμιτζάκη του ΟΑ Χανίων, Λαμπρινή Πολυμένη του ΠΑΟΚ, Αθηνά Λέξα του ΠΑΟΚ, Γεωργία Γρηγοροπούλου του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον έκτο Εσπερο Πάτρας το αναμνηστικό παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑ Δημήτρης Πέτρου. Στον πέμπτο Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης. Στον τέταρτο ΟΑ Χανίων τα αναμνηστικά παρέδωσε ο ταμίας της ΕΚΑΣΔΥΜ Αθανάσιος Καλαφατίδης. Στον τρίτο Ιάσωνα Κολωνού τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ στο δεύτερο ΠΑΟΚ τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Κρόνο Αγίου Δημητρίου τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο δήμαρχος Βόιου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.”

Μιχάλης Σταμουλάκης – www.basket247.gr

 3,764 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση