ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ!!!

Σήμερα, ημέρα Τετάρτη αντικρίσαμε με μεγάλη λύπη, κάτι άσχημες και υποτονικές γραμμές στο χώρο της παλιάς παιδικής, εκεί όπου πραγματοποιείται η καθιερωμένη εβδομαδιαία λαϊκή.

Γραμμές σε χρώμα του μπλε, που στην ουσία παραπέμπουν στο χώρο που θα πρέπει να έχουν οι πάγκοι στη λαϊκή. Ωστόσο, οι ιθύνοντες δε σκέφτηκαν πως το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να ‘βάψουν’ με άσχημες γραμμές ολόκληρους δρόμους και πεζοδρόμια για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημέρα! Σε καμία άλλη πόλη δε θα το βρει κανείς πουθενά τη συγκεκριμένη άσχημη τεχνική.

Το μόνο που ζητάμε, είναι, να υπάρξει μία αποκατάσταση του όμορφου χωριού μας και να σβηστούν τέτοιες ενέργειες που δεν έχουν την παραμικρή λογική. Η συνέπεια και η αναγνώριση απέναντι σε πρόσωπα, δεν επέρχεται από τη δημιουργία γραμμών και ορίων, αλλά κατά πόσο σέβεται ο άλλος το σπίτι σου, πόσο μάλλον το χωριό σου.

Ο Σύλλογός μας, θεωρεί πως η ενέργεια αυτή, δε διαφέρει σε καμία των περιπτώσεων από τον βανδαλισμό του γυμναστηρίου μας την προηγούμενη φορά.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΧΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣΕΙ!!!

 

 14,185 total views,  1 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *