Ιστορικό Γυμνάσιο Λύκειο Τσοτυλίου: «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού -Γέφυρα στον Πολιτισμό και την παράδοση του ΒΟΙΟΥ» (Φωτογραφίες).

«Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού -Γέφυρα στον Πολιτισμό και την παράδοση του ΒΟΙΟΥ».

Μαθητές και συνάδελφοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ διανύσαμε τα 10 Km μέχρι το πιο παλαιό και όμορφο πέτρινο γεφύρι του ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ.

Ο Αθλητισμός με τον πολιτισμό πρέπει να διανύουν παράλληλους δρόμους και εμείς σήμερα συμβολικά,με την ευκαιρία της Ημέρας, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό,την παράδοση και τις όμορφιές του ΒΟΙΟΥ με τα μοναδικά στην Ελλάδα πέτρινα-Ιστορικά γεφύρια.

Συγχρόνως στους Αθλητικούς χώρους του Σχολείου, 100 παιδιά μας σχημάτισαν τον «ζωντανό χάρτη του Βοίου» στέλνοντας το μήνυμα,οτι πεισματικά εμείς οι νέοι,με μοχλό την παιδεία, θα πρέπει να βρούμε τρόπους να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και να ξαναζωντανέψουμε την όμορφη περιοχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ανθοχωρίου κ.Δολατσόπουλο Θεόδωρο για την υποδοχή,ξενάγηση και φιλοξενία,το ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης για την μεταφορά των μαθητών μας στην επιστροφή,αποδεικνύοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί ιδιαίτερα στις άγονες γραμμές του Βοίου και την ΕΡΤ για την επικοινωνία και τη προβολή της δραστηριότητας του Σχολείου και της περιοχής μας

Νικόλαος Κατσαούνης.

 5,493 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *