Ο Δήμος Βοΐου παραδέχτηκε πως έκανε ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ κατά την πενταετία!

Μετά από μία πρωτοφανή κατινίστικη κουβέντα σε προφίλ ιδιώτη στο FaceBook, εξελίχθηκε σε έργο – κωμωδία, δύο ταινίες στην τιμή του ενός, όταν το επίσημο προφίλ του Δήμου Βοΐου έριξε για ακόμη μία φορά τον πήχη και δημιούργησε τη γνωστή ΠΛΕΜΠΑ – ΡΟΥΣΦΕΤΙ του καθώς πρέπει νεοελληνισμού.

 

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η αρχή ενός τόπου παραδέχεται από τα πιο επίσημα χείλη της, μέσω της επίσημης σελίδας του στο FB πως έπραξε ΡΟΥΣΦΕΤΙ και πως αυτός είναι ο λόγος ώστε να μη δέχεται κριτική. Δούναι και λαβείν δηλαδή, την ίδια στιγμή που η χώρα, «θρηνεί» την οικονομία της και το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο. Πλέον, με την απελπιστική κίνηση του τέως δήμου να κρατήσει τα δήθεν προσχήματα, επίσημα παραβίασε τους κανόνες της Ισότητας, της Ισονομίας, της Αξιοκρατίας και της Αμεροληψίας.

 

Αυτή είναι η χώρα μας! Αυτό είναι το “δημοκρατικό” – ρουσφετολογικό  καθεστώς πλέον. Κάνω ρουσφέτι ζητάω σεβασμό! Ρουσφέτι ισούται με διαφθορά και παρανομία!

 

Ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου” αηδιάζει με την πλέμπα που έχει κατακλύσει το Δήμο Βοΐου όπως και το δημοτικό διαμέρισμα του Τσοτυλίου μας. Πλέον, θεωρείστε εχθροί του καθ’ όλα δημοκρατικού συλλόγου μας, που απαρτίζεται από αξίες και νέους με όραμα κι όχι ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟΥΣ στα πρόσωπα των κολακευμένων «ψηφισμένων θεσμών» ή μαγισσών!

 

Ευχόμαστε οι υποψήφιοι συνδυασμοί να καταδικάσουν απερίφραστα το γεγονός!!!

 

 6,831 total views,  2 views today

Αφήστε μια απάντηση